perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lukumaratonin aika!

Melkeinpä päivälleen vuosi sitten oli ensimmäinen lukumaratonini, joka oli samalla myös blogistanian yhteinen sellainen. Tänä kesänä en valitettavasti ehtinyt yhteiselle maratonille, mutta oli se niin hauskaa puuhaa, että halusin nyt kuitenkin kesän aikana toteuttaa maratonin yksin. Samalla ajattelin, että kun oikein repäisee nyt kaunokirjallisuuden kanssa, niin ehkä sen jälkeen jaksaa paremmin aloittaa taas opiskelulukemiset...

Maratonini alkaa tänään 11.7. kello 15:30 ja loppuu huomenna samaan aikaan. Sitä ennen käyn vielä hakemassa vähän evästä kaupasta :) Valikoin kirjoja vähän sieltä täältä, sillä en yhtään tiedä mitä haluan lukea. Kuvassa näkyvän kirjapinon alin, Adoptiomatka, on tällä hetkellä muutamaa sivua vaille luettu, joten sen ainakin luen alkutekijöiksi. Saa nähdä, mitä seuraavaksi tarttuu käteen.

Tervetuloa seuraamaan maratonin etenemistä! Ihanaa, kun on hyvät ilmat, niin voi lueskella ulkona!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä maratoniin! Hyviä kirjoja olet valinnut muuten, odotan arviotasi ainakin muumikirjoista, Harjukaupungin salakäytävistä sekä Tuulen varjosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, Tiina! :) Muumeista olen taas pitkästä aikaa innostunut, joten luulisin että ainakin yksi niistäkin mahtuisi näihin kahteenkymmeneenneljään tuntiin :) saa nähdä, mitä sitä tämän maratonin aikana tulee luettua..

      Poista