perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lukumaraton alkaa...


klo 15.34: Noniin! On aika aloittaa maraton, pari minuuttia myöhässä kylläkin. Nyt painun aurinkoiselle takapihalle Adoptiomatkan ja äärettömän maukkaan vadelmasorbetin kanssa. Tulen päivittelemään tätä postausta tasaisin väliajoin!

klo 17:03: Adoptiomatka luettu. Oli tosi mielenkiintoinen kirja, sillä en aiheesta tiedä paljoakaan. Juuri adioptiovanhempien omista kokemuksista ja tuntemuksista lukeminen oli hienoa. Nyt pidän tauon, sillä lupasin leikata nurmikon tänä iltana. Sen operaation jälkeen lukeminen jatkuu varmaankin Delhin kauneimpien käsien tai Tuulen varjon parissa.
Luettuna 66 sivua

klo 20:46: Tuli vähän pidempi tauko, mutta nyt on nurmikko leikattu, saunassa käyty ja Tuulen varjoa aloitettu 70 sivun verran. Nyt katson yhden jakson Supernaturalia, sillä siinäkin on jännät ajat menossa.. Sitten takaisin Tuulen varjon pariin, sillä se vaikuttaa älyttömän hyvältä kirjalta!
Luettuna 136 sivua

klo 00:34: Olen häsläillyt vähän kaikkea muutakin välissä, mutta luin kuitenkin Tuulen varjoa eteenpäin sivulle 126. Loistava tähän mennessä! Nyt taidan uppoutua Muumien maailmaan ja alan lukea Muumipapan urotöistä.
Luettuna 192 sivua

 klo 1:37: Muumipapan urotyöt on Muumikirjoista se, joka on kiinnostanut minua aina eniten. Ehkäpä siksi, että kirjassa kuvataan minulle vähän tuntemattomampien hahmojen elämää. Luinkin sitä innoissani sivulle 50, mutta alkaa kyllä uni tulla sen verran ryminällä, ettei lukemastaan meinaa enää tajuta mitään.. Ehkä siis parempi nukkua tässä välissä ja jatkaa aamusella!
Luettuna 242 sivua ja aikaa on tähän mennessä kulunut 10 tuntia

klo 11:37: Herääminen meni vähän myöhäksi, kun pääsin vasta kymmenen aikaan ylös. Luin tuossa muutaman sivun Muumipapan urotöitä ja nyt menen jatkamaan sitä ulos! Tällä maratonilla on jotenkin tullut hukattua enemmän aikaa kuin viime vuonna :D no mutta, on tässä vielä muutama tunti aikaa!

klo 13:18: Muumipapan urotyöt luettu, olipas se hyvä! Mukavasti seikkailuja ja tapahtumia, joista ei ollut tiennytkään. Voisi keittää vähän kahvia ja uppoutua taas Tuulen varjon maailmaan..
Luettuna 350 sivua

klo 16:07: Lopetin kello 15:38, sillä eilen aloitus vähän venyi. Siihen mennessä luin Tuulen varjon sivulle 234, ja pidän kyllä edelleen kirjasta kovasti. Jatkan sitä tänään heti kyläreissun jälkeen, sillä en meinaa malttaa laskea sitä käsistäni. Pitkästä aikaa tällainen kirja!
Aika loppu, luettuna 458 sivua

Teen kokoavan postauksen lukumaratonista illemmalla, nyt on kiirehdittävä sukulaisten luokse!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Kannustusjoukoissa mukana :)

  VastaaPoista
 2. Adoptiomatka oli minustakin mielenkiintoinen. Lukemisesta on jo jonkin aikaa mutta muistan kirjan koskettaneen. Tsemppiä loppumaratoniin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pihi nainen! :) Oli kyllä koskettava kirja ja kuvasi hyvin, kuinka laajasta laitaan ihminen voikaan tuntea tuommoisen prosessin aikana..

   Poista
 3. Tsemppiä maratonille! Tuulen varjosta olen kuullut paljon kehuja, mutta en ole vielä ehtinyt sitä itse lukea. Toivottavasti se on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annami! :) Tähän mennessä kyllä vaikuttaa loistokirjalta!

   Poista
 4. Intoa maratoonaukseen! Tuulen varjo on minunkin suosikkejani. Hieno valinta maratonkirjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marika! Tähän mennessä olen tykännyt Tuulen varjosta tosi paljon :)

   Poista