maanantai 9. kesäkuuta 2014

Jännitystä elämään TBR-purkilla

Jokunen tovi sitten Ajatuksia kirjamaasta -blogin Anni teki itselleen hurmaavan TBR-purkin. Koska tykkään pienistä haasteista ja jännityksestä, halusin toteuttaa tämän itsekin. Purkin periaatteena on siis se, että kirjoitellaan kirjojen nimiä lappuihin, ja laput pudotetaan purnukkaan. Sieltä sitten arvoskellaan seuraavaksi luettavia kirjoja. Minä ladoin purkkiin TBR100-listani sisällön.

Kirjojen nimien lisäksi tiputtelin purkkiin myös muutamia hauskoja yllätyksiä, esimerkiksi lappuja joissa lukee: "Lainaa ja lue kirjastosta kirja, jota et välttämättä yleensä lainaisi" tai "vapaa valinta omasta hyllystä". Nyt vain odottelen tämänhetkisen kirjapinon hupenemista ja sitä, että pääsen jännäämään uuden purkin äärelle!

Tykkäättekö te ottaa lukemiseen haasteita, vai lueskella ihan vain vapaasti?

2 kommenttia:

 1. Lukuhaasteet ovat lukemisen suola... TBR-purkkia en ole vielä tehnyt, mutta mielessä se on kangastellut. Muutamassa blogissa olen törmännyt ideaan, ja oman hyllyn lukemattomat voisi ainakin laittaa purkkiin (ne kun tuntuu vaan lisääntyvän eikä vähenevän...). Myös nuo yllätyslaput ovat hauska idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!

   Oman hyllyn lukemattomat kirjat eivät kyllä hyvin usein vähene... Ja jos vähenevätkin, tulee jossain vaiheessa kuitenkin ostettua lisää :D Siksi varmasti myös oman hyllyn lukemattomat purkissa olisi tehokas idea! Tee ihmeessä itsellesikin purnukka, jos suinkin kiinnostaa :)

   Poista