lauantai 11. tammikuuta 2014

Pienoinen arvonta menneiden blogisynttäreiden kunniaksi + palautepäivä!

Hupsheijaa, en huomannutkaan, että blogini täytti joulun aikaan jo kaksi vuotta! Lisäksi lupailin jo kauan aikaa sitten järjestää arvonnan, joten mikäpä olisikaan parempi ajankohta kuin blogisynttäreiden juhlistaminen. Lisäksi juhlistan sitä, että blogilla on jo 25 lukijaa, wou! Kiitos teille kaikille, tuo on oikeasti tooosi suuri määrä minulle!

Lisäksi toivoisin teiltä palautetta blogistani! Mikä vaan on tervetullutta, risut, ruusut, vaikkapa männynkävyt. Olisi kiva saada palautetta postauksistani: mitä haluaisit minun esimerkiksi huomioivan enemmän kirja-arvioissani tai muissa teksteissäni? Mistä haluaisit kuulla lisää? Postausideioita voi vapaasti ehdottaa! Ulkoasuunkin saa laittaa ideoita, se on ollut rempassa jo pidemmän aikaa.

Ja sitten, tässäpä arvonnan säännöt:
- ilmoittautumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 19.1.2014 klo 12. Tuona päivänä arvon voittajan random.orgin kautta ja ilmoitan tuloksen täällä blogissani
- Haluan kiittää lukijoitani, joten osallistua voit olemalla blogini lukija ja kommentoimalla tähän postaukseen. Voit myös liittyä lukijaksi nyt tuolta oikeasta sivupalkista.
- Jokainen saa yhden arvan
- Arvontaa saa mainostaa, muttei ole pakko :)

Palkintona arvonnassa on nautiskelupaketti rentoihin lukuhetkiin. Paketti sisältää Forsmanin inkivääriteetä ja Green & Black'sin luomua toffee(butterscotch)suklaata. Ja jotta paketissa olisi vielä hitunen enemmän kirjallisuutta, laitan mukaan myös yllärikirjanmerkin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea kaksivuotiaalle! :) En nyt osaa antaa parannusehdotuksia. Tuo lintutausta on mielestäni kiva, on mukavaa, että sivupalkista voi kurkkia, mitä olet lukemassa ja tekstejäsi on mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Ja tosiaan, unohdin sanoa että kommenttivalvonta on päällä. Kommenttien ilmestymisessä siis kestää hetki, mutta julkaisen ne heti kun ne huomaan. :)

   Poista
  2. Juu osasin kyllä odottaa, että kommenttien valvonta voi olla päällä, mutta kun tuohon ei tullut mitään tekstiä siitä, että kommentti on lähetetty (yleensä kuitenkin tulee, ja silloin tietää, että kommentti on varmasti lähetetty). Sitten tämä myös väitti, että en ole lainkaan kirjautunut Bloggeriin ja piti kirjautua uudestaan, niin ajattelin ensin, että ehkä koko kommentti ei tullut lainkaan perille. :)

   Poista
  3. Onpa jännä, ettei tullut että kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen :o hyvä että varmistit asian :)

   Poista
 2. Onnentoivotukset 2-vuotiaalle! :) Mukana herkullisessa arvonnassa. Minäkin tykkään noistan taustan linnuista ja blogipostauksiasi on aina mukava käydä lukemassa. Tunnisteet ovat aika alhaalla tuolla oikealla, ne voisivat ehkä olla korkeammalla niin ne huomaisi paremmin (tuntuu kyllä että omassakaan blogissa tunnisteita ei taideta hyödyntää hirveästi, itse kuitenkin monesti jään tutkailemaan muiden bloggaajien tunnisteita ja surffailemaan niiden parissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pistänpäs ehdotuksen korvan taakse :) minäkin usein selailen postauksia juuri tunnisteiden kautta, joten voisi noita laittaa vähän näkyvämmälle paikalle :)

   Poista
 3. Enpä oikein keksi risuja blogistasi. Tykkään kuinka olet listannut haasteita ja noita "parhautta on" asioita. Samaistun useaan :) On myös kunnioitettavaa, että jaksat merkitä blogisi sivupalkkiin mitä kirjoja luet parhaillaan ja mitä aiot lukea, jopa kuvien kanssa. Osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! :)
  Mielestäni postauksesi on todella hyviä ja niitä on kiva käydä lukemassa. Blogin sivussa oleva parhautta on... osio on aivan ihana yksityiskohta. :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea, Tohveli! Ja arvonnassa meitsi mukana. Tuo on ihanaa tuo butterscotch suklaa, olen sitä kerran maistanut. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) On varmasti hyvää, kaverit kehui myös mutta itse en ole vielä maistanut :p

   Poista
 6. Onnea! Mä luen nykyisin vain vanhoja kirjoja (tädin perintökirjat :) )... maison@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mutta valitettavasti minun on tasapuolisuuden nimissä pidettävä kiinni tuosta, että vain blogini lukijat saavat osallistua arvontaan.

   Poista