maanantai 30. joulukuuta 2013

Pertti Jarla: Fingerpori 1 & 2

 
Kustantaja: Arktinen banaani
Julkaisuvuosi: 2008 & 2009
Sivuja: 55

Fingerpori-stripit tulivat minulle tutuiksi paikallislehtemme sarjakuvapalstalta. Niille sai aina aamulla hekotella, ja nyt sarjakuvahaasteen innoittamana päätin lainata ihan kirjoina näitä.

Huomasin, että Fingerporit maistuvat minulle paremmin pieninä paloina. Kun luin monta strippiä peräkkäin, en aina jaksanut jäädä odottamaan oivallusta, ja jotkut jutut menivät ohi. Paras tunne kuitenkin tuli, kun vihdoin tajusi jonkin kauan pähkäilemänsä stripin idean! :D Pidän tosi paljon siitä, kun Jarla käyttää joitain sanoja eri merkityksissä kuin ehkä ensin ajattelisi niitä käytettävän. Fingerporien huumori on tosin ajoittain melko kaksimielistä, eikä se ole ihan mieluisin huumorinlaji minulle. Edelleenkin tulee kyllä luettua sanomalehdistä ne yksittäiset stripit, mutta en varmaan kovin ahkerasti tule näitä kirjaversioina lukemaan.

 
huonolla kännykkäkameralla otettu kuva paremman puutteessa..


http://4.bp.blogspot.com/-OOHeB8kUurM/Tv3RAsYpzDI/AAAAAAAAAB4/zlA4wyPLfvw/s1600/star.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-OOHeB8kUurM/Tv3RAsYpzDI/AAAAAAAAAB4/zlA4wyPLfvw/s1600/star.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-OOHeB8kUurM/Tv3RAsYpzDI/AAAAAAAAAB4/zlA4wyPLfvw/s1600/star.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti