torstai 15. elokuuta 2013

Muuttokiireitä ja viimeisimmät kirjahankinnat

Heipähei täältä flunssan ja pakkaamisen keskeltä! Kävi niin onnellisesti, että pääsin opiskelemaan erääseen yliopistoon. En sitä ykkösvaihtoehtoani, mutta ihan mieluiselta tuo ala kuitenkin vaikuttaa (ja ainahan voi koettaa vaihtaa jos ei nappaakaan). Edessä on muutto kotipaikkakunnalta parinsadan kilometrin päähän. Muutto on lauantaina, joten päätin kerrankin alkaa tehdä valmisteluja ennen perjantain ja lauantain välistä yötä (usein on tapana jättää kaikki viime tippaan)... Flunssakin päätti sitten tulla vierailulle, jotta on varmasti mahdollisimman kiva tehdä muuttoa. No, onneksi on paljon auttavia käsiä matkassa!

Kirjathan niihin lootiin ensin meni. Kaikkia en raahaa mukana, mutta tärkeimmät ja lukemattomat muuttaa mukana (Potterithan ne täytyy ehdottomasti saada mukaan). Nyt vaan toivon, että molemmat kirjahyllyt mahtuvat uuteen kämppään. Lapsuudenkodin huone näyttää nyt hirvittävän tyhjältä! Ehkä tähän tottuu. Jännittävää aikaa tämä ensimmäistä kertaa omilleen muuttaminen!

En ole vielä esitellyt muutamaa kirjaa, jotka olen ostanut/saanut tässä kesän aikana:


Rosamund Lupton: Sisar
Kiitos Ei vain mustaa valkoisella -blogin Tiinalle arvontavoittokirjasta! Luptonia on ollut jo pitkään lukulistalla, mutta en ole vielä siihen tutustunut. Nyt odottaa kätevästi yksi kirja häneltä hyllyssä :)

Antoine de Saint-Exupéry: The Little Prince £2
Olen jo pitkään meinannut hankkia tämän omaan hyllyyni, ja Lontoosta löytyikin englanninkielinen versio varsin mainioon kahden punnan hintaan Foyles-kirjakaupasta.

F. Scott Fitzgerald: Kultahattu 0,5e
Tätä tuntuivat monet lukevan vähän aikaa sitten, joten kirpparilta edulliseen hintaan löytäessäni päätin tämän kotiuttaa.

Nyt pitäisi vielä saada lukemisesta kiinni... Tekisi mieli lukea, mutta kuitenkin puuhailee koko ajan jotain muuta. Äh!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä muuttoon!!

    Kun viimeksi muutin poikaystäväni kanssa uuteen kotiin, meillä oli 15 muuttolaatikkoa. Niistä 13 täytettiin kirjoillani..... Niin..
    Vaatteet onneksi eivät vieneet kuin muutaman jätesäkin ;)
    Naisella on heikkoutensa!

    VastaaPoista