torstai 11. heinäkuuta 2013

Lukumaratonin jälkeisiä tunnelmia

Kirjakasa vähän levähti maratonin aikana
Nonniin, ensimmäinen lukumaraton takana, luettuna 550 sivua. Eihän se kovin paljoa ole, mutta kivaa oli kuitenkin. Sain luettua kirjoja, jotka varmaan ilman maratonia odottelisivat vieläkin hyllyssä. Oli oikein hauskaa testata omaa lukunopeuttaan ja sitä, millaista on lukea koko päivä. Olihan mulla parin tunnin taukojakin välillä, ja 24 tunnista nukkumiseenkin meni 7 tuntia (mutta sen voin sanoa, että tauotta lukeminen ei olisi onnistunut kuitenkaan). Jos osallistun seuraavaan yhteiseen maratoniin 24.7., voisin silloin yrittää pitää vähemmän taukoja ja lukea enemmän. Katsotaan! Nyt on ainakin jokin raja, jonka voi seuraavissa maratoneissa koettaa rikkoa!

Lukemistani kirjoista koetan raapustaa arviot mahdollisimman pian. Oli mukavaa lukea muiden blogeista raportointia maratonin varrelta, ja ihan hauska ajatella että siellä ne muutkin lukee tällä hetkellä täyttä päätä mukavilla nojatuoleilla/sohvilla/sängyillä/kahvilassa/laitatähänomalempilukupaikkasi. Kiitos myös kaikille tsemppailuista!

Nyt voinkin sitten pedata sängyn (joka on melkoinen sekasotku maratonin jäljiltä kaikkine pehmeine tyynyineen ja peittoineen ja taitaa tuolta pari kirjanmerkkiä ja kirjaakin tyynyjen alta löytyä) ja järjestellä kirjoja takaisin siisteihin pinoihin. Kiitoksia tästä, oli mukava tällainen yhteinen tempaus, ehkä maratoonailen kanssanne taas parin viikon päästä. Jos en itse lue, niin ainakin seurailen ja tsemppailen muiden maratoneja kovasti!

5 kommenttia:

 1. Hieno lukumäärä sivuja sulla, oikein hieno ja melkein sama kuin mulla :)

  Oli kivaa, ja jäi vähän into päälle, olisi melkein tehnyt mieli aloittaa tänä aamuna uudelleen. Mutta aurinko kutsuu uimaan, taidanpa kohta jo lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kieltämättä tekisi jo mieli uudelle maratonille.. Jospa hetken jaksaa vielä odottaa :D Mukavasti jäi kuitenkin tuo aloittelemani Tähtiin kirjoitettu virhe mietityttämään mieleen, joten sitä tekee tosiaan mieli jatkaa mahdollisimman pian! Eli ei onneksi seurannut mitään vahvaa ei-minulle-kirjoja-vielä-pitkään-aikaan -tunnetta.

   Poista
  2. Erja, mulla ihan sama tunne, voisin ottaa uusiksi vaikka heti! Aloin jo etsiskellä sopivia novellikokoelmia kirjaston katalogista seuraavaa kertaa varten...

   Poista
 2. Mun sivusaldo oli 385, joten 550:sta saa olla hyvin ylpeä :D

  Tällainen blogistanian lukumaraton on hauska idea kun tuntee lukiessa sen yhtenäisyyden kun tietää, että kymmenet ympäri suomea (tai peräsi ulkomaillakin) istuvat parhaillaan nenä kirjassa kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no mutta ei kai sillä sivumäärällä niin väliä, kunhan oli mukavaa. :)

   Poista