perjantai 11. tammikuuta 2013

Day 22 – Favourite book you own

Heipä vaan! Palaan pitkästä aikaa tämän haasteen pariin. Eihän tähänkään vaan yhtä kirjaa voinut valita, joten tässä näette oman hyllyni lempparit:


Erlend Loe: Supernaiivi
Tämän ostin kerran muistaakseni Suomalaisesta kirjakaupasta alepokkarina. Luin tämän pari vuotta sitten kesällä ja ihastuin, ja päätin ostaa omaksi koska tämän voi lukea monta kertaa uudelleen!

J.K. Rowling: Harry Potter -sarja
Kuvassa on vain Viisasten kivi ja The Order of The Phoenix, mutta koska en osaa valita lemppariani sarjasta, sanon ne kaikki lemppareikseni. Hyllystä löytyy suomeksi 1, 3-7 (kakkonen on juuri matkalla postilaatikkooni Adlibriksestä) ja englanniksi 1 ja 5. Tuon englanninkielisen The Order of the Phoenixin löysin juuri eräältä kirpparilta vaivaisella kahdella eurolla.

Cecelia Ahern: Yllätysvieras
Tämä vaan on mielestäni ihana kirja ja olin innoissani, kun löysin sen pari vuotta sitten kahdella eurolla samaiselta kirpparilta kuin tuon Potterinkin :)

Brian J. Robb: Johnny Depp - kapinallinen
Depp on yksi ehdottomista lempinäyttelijöistäni, ja on kiva myös omistaa herrasta kertova kirja (en tosin sitä muuten olisi ostanut, mutta joku möi kirpparilla pois puolellatoista eurolla!). En ole vielä tätä lukenut, mutta täytyy järjestää sille lukuvuoro lähitulevaisuudessa.

Douglas Adams: Linnunrata - viisiosainen trilogia
Adamsin kirjoihin en ole vielä päässyt käsiksi, vaikka olen jo pitkään halunnut ja kovasti! Sain tämän jo varmaan 6 vuotta sitten veljeltäni joululahjaksi, enkä silloin tiennyt mikä ihme tämä opus on. Nyt kuitenkin olen ihan innoissani, kun tämä löytyy omasta hyllystä ja kohta pääsee tätäkin lukemaan, sillä tästäkin olen paljon positiivisia mielipiteitä kuullut!

Siinäpä ne oli - kommenttiboksissa saa kertoa omasta hyllystä löytyviä lemppareita, olisi kiva kuulla! :)

2 kommenttia:

 1. Supernaiivi ja Potterit ovat minunkin suosikkejani! Nykyään omistan melko vähänlaisesti kirjoja mutta Sinuhe egyptiläinen on yksi niistä kirjoista joista en luovu.

  Seuraavalla kirjastovisiitillä taidan napata Yllätysvieraan mukaani. Vaihteeksi olisi kiva lukea jotain josta tulee hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuhe egyptiläinen on ollut lukulistallani jo pitkään, mutta en ole vielä saanut tartuttua siihen..

   Yllätysvieras on kyllä taatusti hyvän mielen kirja, vaikka suruisiakin kohtia mahtuu mukaan :)

   Poista