sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tervehtii jo meitä joulu ihanin

Tulin toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa joulua ja joulun aikaa! Koti on täynnä joulun tuoksuja; kuusi kannettiin sisälle, kinkku ja kalkkuna paistettiin ja torttuja leivottiin. Hyasinttikin muistettiin ostaa tuomaan joulun tuoksua :)

Huomenna herään tapani mukaan aamutuimaan katsomaan Joulupukin kuumaalinjaa (jossa on muuten uusi joulupukki ainakin tänä vuonna, iik!) ja siinä näytettäviä ohjelmia. Aikaisin herääminen ja ohjelmien seuraaminen on jäänyt tavaksi lapsuudesta, ja olen kuluttanut aattoaamun tällä tavalla niin pitkään kuin muistan.. Lastenohjelmien katselun ohella koristellaan kuusi ja syödään joulupuuro. Jossain vaiheessa iltapäivää lähdetään porukalla veljeni & hänen perheensä luokse naapurikaupunkiin viettämään aattoiltaa. Tänä vuonna menossa on mukana myös puolivuotias veljentyttö, ihana sellainen :) Ihana kun on lapsi mukana viettämässä joulua, se lasten ilo on niin ihanaa katseltavaa (vaikkei tyttö ihan vielä sitä joulun ideaa ehkä tajuakaan). Aattoiltaan kuuluu sitten ruokailua(namnam), saunomista, lahjojen availua ja iltakahvitkin.

Toivottavasti teillä on ihana ja rento joulu, eikä turhaa kiirettä ja hässäkkää ole kellään! Joulun aikaan on ihana vaan rauhoittua ja olla. Syökää itsenne ähkyyn ja nauttikaa läheisten seurasta! Ellette sitten vietä joulua yksin, mutta nauttikaa kuitenkin :)

2 kommenttia: