keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Day 19 – Favourite book turned into a movie

Tässä voiton vie ehdottomasti Vikas Swarupin Slummien miljonääristä tehty leffa. Elokuvaa katsoessani en edes tiennyt, että se perustuu kirjaan ja siksi luinkin kirjan vasta elokuvan katsomisen jälkeen. Tämä on niitä harvoja tapauksia, joissa tykkään elokuvasta paljon enemmäin kuin kirjasta. Elokuva vaan on niiin hyvä, enkä ole kyllästynyt siihen vaikka olen katsonut sen varmaan viisitoista kertaa. Päähenkilön lapsuudesta kertovat osiot ovat parhaita. Luin kirjan parikolme vuotta sitten, ja siinä oli muistaakseni jotenkin eroava (ja mielestäni huonompi) juoni/tarina kuin elokuvassa, ja muutenkin kirja oli muistaakseni vain sellainen läpikahlattava. Jos et ole vielä elokuvana nähnyt, suosittelen ehdottomasti!

Muita hyviä tähän sopivia ovat tietty ne ainaiset Potterit, sillä tykkään myös niistä elokuvista valtavasti. Fight Club on myös hyvä, ja senkin kohdalla pidän enemmän elokuvasta kuin kirjasta.

 

4 kommenttia:

 1. Slummien miljonääri-leffa on kyllä ihana! Olen muualtakin kuullut että tässä tapauksessa leffa on parempi kuin kirja. Kirjaa en siis aio lukea.

  Pottereita fanitan kirjoina. Niistä tehtyjä leffoja en puolestaan jostain syystä saa millään katsottua loppuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä kirjaa ei kyllä sinänsä kannata lukea, pärjää ilmankin :D

   Voih, minusta taas molemmat Potter-jutut on mahtavia:D

   Poista
 2. Slummien miljonääri oli minusta leffana ihan kelpo; en nyt hurmaantunut kuitenkaan aivan täysin. Kirjaa en ole lukenut. Potterit ovat mielestäni paljon parempia kirjoina. Fight Club on mahtavuutta, yksi kaikkien aikojen suosikeistani! Sitäkään en ole lukenut kirjana. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas ihastuin leffaan ihan täysin! :D Fight Club on kyllä toooosi hyvä, pitäisi katsoa se taas vaihteeksi uudestaan. Kirja ei ollu nii hyvä ;)

   Poista