keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Day 18 – A book that disappointed you

Odotin tältä Finlandia-palkitulta kirjalta paljon enemmän kaverien kehujen ja muutamien lukemieni positiivisten arvioiden perusteella. Mikko Rimmisen Nenäpäivä ei ollut kuitenkaan ollenkaan minun makuuni. Kirjan huumori ei iskenyt minuun, vaan lähinnä minua raivostutti päähenkilön tyhmyys. Lisäksi tajunnanvirta ei tehonnut minuun, kerronta oli mielestäni vain puuduttavaa. Meinasin lopettaa kirjan kesken, mutta ajattelin kuitenkin lukea loppuun, sillä 'joskushan se pitäisi kuitenkin lukea, kun on Finlandia-palkittukin'. Ehkä pari kertaa hymyilytti, mutta lähinnä vaan ärsytti.

Mikko Rimminen: Nenäpäivä
Kustantaja: Teos
Julkaisuvuosi: 2010
Sivuja: 330

2 kommenttia:

  1. Aika samansuuntaisia arvioita olen lukenut tästä kirjasta muualtakin. Jotkut ovat sitten puolestaan kovasti tykänneetkin. Tämä on minulla haastekirjana mutta ei ainakaan juuri nyt houkuta tarttua teokseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jakaa kommentteja puoleen ja toiseen tämä(kin) kirja.. En voi suositella kirjaa lukukokemuksena, enkä varmasti olisi itsekään tätä loppuun lukenut, ellei olisi ollut Finlandia-palkittu. Tsemppiä sulle kirjan lukemiseen jos joskus päätät siihen tarttua, ja eihän sitä tiedä vaikka tykkäisitkin!

      Poista